Initiatieven uit de buurt

28 mei 2024

De ronde van Zevenaar Doet is alweer even bezig. Er is al veel gedoneerd aan de initiatieven. Wil je ook een leuk initiatief starten, maar weet je niet zo goed wat? Hieronder lees je initiatieven van buurtgenoten.

De Giese Zegel spaart voor een buurtbarbecue. Met een spelletjesmiddag en afsluitend de buurtbarbecue leren buren elkaar beter kennen. De wijk Lentemorgen is ook goed bezig. Zij zorgen voor een schone buurt. Ze sparen voor afvalknijpers zodat buurtgenoten gezamenlijk een rondje door de wijk kunnen lopen en tegelijkertijd zwerfafval opruimen.

Werkgroep ‘Zorg voor elkaar’ uit Aerdt zetten we graag in het zonnetje, maar ze kunnen nu ook in de schaduw zitten. Zij hebben voor een nieuwe terrasparasol gespaard. Kom maar op met het mooie weer.  Ook ouderenwooncomplex De Schans heeft haar initiatief volgespaard. Zij hebben een nieuw bankje in de tuin waar bewoners gezellig met elkaar kunnen zitten.

Over 4 weken eindigt deze ronde en kan je de waardebon niet meer gebruiken. Kies dus snel een initiatief uit om jouw waardebon aan te doneren.

Heb je vragen?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via 0316 70 02 56 of per e-mail helpdesk@zevenaardoet.nl.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Zevenaar Doet