Inspiratie: Buurtbijeenkomst

21 augustus 2024

Wil jij een initiatief aanmelden? Ontdek wat er allemaal mogelijk is en laat je inspireren! Via Zevenaar Doet worden uiteenlopende initiatieven aangemeld. Onderstaande initiatieven vallen binnen het thema ‘Buurtbijeenkomst’.

Dorpsbarbecue Lathum

Na het enorme succes van vorig jaar is er in Lathum dit jaar weer een buurtbarbecue georganiseerd. Via Zevenaar Doet is er een koelwagen gehuurd, die goed van pas kwam vanwege de vele aanmeldingen voor de barbecue! Lees het verslag HIER.

 

Elektronisch Bingo Machine

Kulturhus de Borg heeft dankzij de donaties via Zevenaar Doet een elektronische bingomachine kunnen aanschaffen. De bingomiddagen in Kulturhus de Borg worden druk bezocht en zijn middagen waarop senioren uit Babberich met elkaar in contact komen. Met de bingomachine kan het spel effectief en duidelijk gespeeld worden, door deelnemers en vrijwilligers, waardoor dit soort contactmomenten nog prettiger en makkelijker worden. Lees het verslag HIER.

 

Dorpsmoestuin in Oud-Zevenaar

In Oud-Zevenaar komen buurtbewoners bij elkaar om van een grasveld een dorpstuin te maken. Er zijn al bomen gepoot, er is ingezaaid, er zijn delen van de tuin afgezet en een informatiekastje neergezet. Met de inzet van de buurt en de donaties via Zevenaar Doet zal deze tuin uitgroeien tot een ontmoetingsplek voor buurtbewoners! Lees het verslag van de aanleg van de tuin HIER.

 

 

 

 

 

Heb je vragen?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via 0316 70 02 56 of per e-mail helpdesk@zevenaardoet.nl.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Zevenaar Doet