Inspiratie: Kunst en Cultuur

19 september 2024

Wil jij een initiatief aanmelden? Ontdek wat er allemaal mogelijk is en laat je inspireren! Via Zevenaar Doet worden uiteenlopende initiatieven aangemeld. Onderstaande initiatieven vallen binnen het thema ‘Kunst en Cultuur’.

 

Musical Concert

Op 15 juli was het eindelijk tijd voor het Musicalconcert van St Caecilia en Leo Harmonie. De hele avond kon er genoten worden van de mooiste muziek. De muziek werd gespeeld door het opleidingsorkest, samen met een slagwerkgroep. Er werd geld opgehaald voor de zaalhuur, aankleding, publiciteit en re repetities. Lees het verslag van dit initiatief HIER

 

Graffiti Workshop

Bij de skatebaan van Groot Holthuizen werd op 17 augustus 2024 een graffiti workshop gegeven. De workshop bestond uit twee delen. De dag begon met een informatief deel, bijvoorbeeld over de geschiedenis van graffiti en de verschillende vormen. Het tweede deel bestond uit het oppimpen van de skatebaan met graffiti. Kinderen werkte samen met professionals om de skatebaan te voorzien van supergave graffiti. Er is zelfs een video gemaakt! Bekijk de video HIER.

Minibieb de Schatkist

Om het lezen onder de jeugd te stimuleren en laaggeletterdheid tegen te gaan, staat in Zevenaar Minibieb de Schatkist. Iedereen mag gratis een boek meenemen uit de minibieb: bovenin staan de boeken voor volwassenen, onderin staan de boeken voor kinderen. Er is geld opgehaald via Zevenaar Doet om de boeken aan te vullen. Bekijk het initiatief HIER.

 

Heb je vragen?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via 0316 70 02 56 of per e-mail helpdesk@zevenaardoet.nl.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Zevenaar Doet